Categorieën

Samen op weg

Over ons​

Wij zijn Sarah en Stéphanie en zijn al jaren actieve reisbloggers.

We zijn beiden gepassioneerd door reizen en fotografie en wilden onze avonturen en tips delen met de wereld, daarom startten we meer dan zes jaar geleden een reisblog.

We kennen elkaar al zo’n twintig jaar. Maar het was pas toen we terug in contact kwamen via onze reisblog dat we echte blog besties werden. En geloof ons, wanneer we zeggen dat een blog bestie echt noodzakelijk is in dit wereldje. Iemand waarmee je kan sparren over ideeën, iemand waarmee je samen kan leren, iemand waarbij je terecht kan met vragen, iemand waarbij je kan ventileren en heel belangrijk iemand waarmee je je successen kan delen en oprecht blij voor je is. 

We merkten al snel dat er bij bloggen heel wat meer kwam kijken dan enkel je verhalen neerpennen en op een website posten. Aangezien we in het begin geen ervaring hadden met bloggen, moesten we alles zelf leren. Zo verdiepten we ons in de wondere wereld van bloggen door het volgen van allerhande cursussen, het lezen van relevante artikelen en boeken. 

Samen deelden we onze kennis en leerden we nog meer bij. Door het toepassen van onze kennis en het effect te evalueren op onze blogs leerden we al snel wat er werkte en wat niet… 

Tijdens dit leerproces vonden we het jammer dat er niet één volledige blog cursus van A tot Z bestond. Zo groeide het idee om er zelf één te maken. Met onze cursus willen wij jullie niet enkel alles leren over bloggen. We wijzen jullie ook op onze struggles en pijnpunten die wij gaandeweg hebben ervaren, zodat jij deze kan vermijden en geen onnodige tijd gaat verliezen tijdens je blog proces. Wij willen jou helpen groeien als blogger. Zodat jij van jouw blog een winstgevende onderneming kan maken en je voor jezelf een leven vol vrijheid kan creëren.

Sarah

Hey! Ik ben Sarah en mijn passies zijn reizen en fotografie. In 2017 besloot ik deze twee liefdes te combineren in een blog, en dat opende een hele nieuwe wereld voor me. Wat begon als een hobby groeide snel uit tot vaste samenwerkingen, en nu is bloggen mijn fulltime baan.

Ik hou ervan om verrast te worden door bestemmingen en ben gek op verborgen pareltjes en unieke accommodaties. Bovendien ben ik een liefhebber van veelzijdige roadtrips die ik zelf graag plan. Op mijn reisblog deel ik al mijn zorgvuldig uitgestippelde reisroutes en gedetailleerde reisgidsen voor de meest verrassende bestemmingen.

Mijn inkomsten uit mijn reisblog komen voornamelijk uit advertenties, affiliatemarketing en betaalde samenwerkingen. Daarnaast bied ik mijn diensten aan als interieurfotograaf voor bedrijven in de hospitality sector. Ook beheer ik een vakantiehuis aan de kust, genaamd Maison Botanique.

Dus naast bloggen heb ik verschillende inkomstenbronnen, allemaal gerelateerd aan reizen. Ze geven me de vrijheid om voldoende tijd vrij te maken voor mijn blog.

Stéphanie

Aangenaam, ik ben Stéphanie, een natuurliefhebber en avonturier in hart en nieren.

Vijf jaar geleden begon mijn reis als blogger en begon ik mijn tips & tricks te bundelen op mijn reisblog Bey Of Travel. 

Ik ontvang maandelijks tienduizenden bezoekers op mijn website. Mijn blog is mijn grootste passie, ik ben verzot op avontuurlijke roadtrips en outdoor bestemmingen. Een strandbestemming is niet voor mij weggelegd, zet mij maar neer in de jungle omringd door wildlife.

Ik ben een echte workaholic, in het dagelijkse leven ben ik CEO bij Frame21 Group, waar ik insta voor het reilen en zeilen van drie business centra in België en Nederland.

Daarnaast run ik een Airbnb in het prachtige Zurenborg, Antwerpen. Tijdens het weekend werk ik aan mijn blog. Mijn inkomsten uit mijn reisblog komen hoofdzakelijk door affiliate links. Ik verstop mij liever achter mijn scherm, dan heel aanwezig te moeten zijn op socials.